Све спремно за почетак, у недељу прва кола групне фазе

Почетак такмичења квалификационог дела меморијалног турнира РТС-а у малом фудбалу “Играјмо за 16” најављен је на данашњој конференцији за медије, одржаној у згради Соколског дома. Манифестација ове године броји 21 годину традиције, док ће се у Шапцу играти четврти пут. Овогодишњи турнир протећи ће са дупло већим бројем екипа и такмичарских дана – шеснаест екипа и четири такмичарска дана, почевши од ове недеље, док је завршница планирана за 15. март. Присутним медијима обратили су се члан Организационог одбора главног дела турнира Светозар Станковић, уредник дописништва РТС-а у Шапцу Тања Димитрић Мијаиловић, члан градског већа Драган Николић, председник Спортског савеза Шабац Веселин Вуковић и координатор активности испред Спортског савеза Шабац Милош Митровић.


Још једном је искоришћена прилика да се истакне циљ манифестације због којег је она и покренута, а то је у знак сећања на раднике РТС-а, жртве бомбардовања 1999. године. Напоменуто је да би такмичарски карактер манифетсације требао бити у другом плану, већ дружење и рекреација учесника. Осим у Шапцу, мали фудбал се игра у још девет градова широм Србије, док се заинтересовани у Београду могу такмичити у још 11 спортова. То је била и једна од тема на састанку, повећавање броја спортова који би се одвијали у Шапцу. Светозар Станковић, такође је искористио прилику да се захвали свима који учествују у организацији свих ових година, као и да похвали импозантан напредак броја екипа на овогодишњем издању турнира. Конференцији је присуствовао још један члан Организационог одбора, Горан Мишић. У доле постављеним прилозима медија можете погледати сажетак са конференције.


ХУМАНИТАРНИ карактер турнира – сакупљање новчаних средстава за малог суграђнина Павле Пантелићhttps://www.budihuman.rs/sr/korisnik/770/pavle-pantelic

  • Сродни линкови

Дуготрајнији и бројнији Меморијални турнир РТС-а у малом фудбалу “Играјмо за 16”

Групе одређене, почетак 23. фебруара


  • Прилози медија

Шеснаест играју за 16 – “Глас Подриња”

РТВ “Ас”



  • ПРВО коло групне фазе
ПРВО КОЛО - 23. фебруар
ТЕРМИНГРУПАУТАКМИЦА
10.15БШипурске ливаде - МК Чивија
11.00БМлекара Шабац - ФК "Мачва" Шабац
12.00ГТутто помодоро - БМР груп
13.00АМУП - Триолукс просветари
15.40АНИС Шабац - Мали Париз
16.30ВГрад Шабац - Дом здравља
17.20ВДОК - Мењачница Грубер
18.10ГРТС - Хемофарм Шабац