Награђени најбољи спортисти Шапца

img_8975-1_resizeСвечана додела награда у организацији Спортског савеза Шапца одржана је данас у Шабачком позоришту. Заменик градоначелника Шапца Немања Пајић поздравио је госте и честитао најбољим спортистима Шапца на постигнутим резултатима, а присутнима су се обратили и Дане Корица, саветник председника Спортског савеза Србије и Веселин Вуковић, председник Спортског савеза Шапца.

Шабац има олимпијце и врхунске спортске резултате, али Шабац има и клубове и спортски подмладак што је најважније ако желимо да задржимо освојене медаље и постижемо нове рекорде. У свему томе важне су организације као што је Спортски савез, који све клубове и удружења држи под својим кровом, важна је и сарадња са Спортским савезом Србије и другим организацијама. Поносни смо на резултате које постижу наши спортисти и уверени да ће и убудуће оправдати епитет који Шабац као град спорта има, рекао је заменик градоначелника Шапца Немања Пајић.

За најуспешнијег спортисту града Шапца у 2015. години проглашен је Небојша Грујић, најбоља спортискиња је Кристина Топузовић, а најуспешнији спортски колектив је Рукометни клуб “Металопластика”. Најбољи млади спортиста за 2015.годину је Бојан Милинковић, док је у женској конкуренцији награда припала Нађи Церовац.