ПРИЈАВА ЗА УЧЕШЋЕ У РЕАЛИЗАЦИЈИ ПРОЈЕКТА „БУДИ ЗДРАВА – ВЕЖБАЈ СА НАМА“

Спортски савез Шабац биће партнер Спортског савеза Србије у реализацији пројекта „Буди здрава-Вежбај са нама“ и у наредној 2023. години. Пројекат  је намењен бесплатној рекреацији жена и током ове календарске  године реализује се у 30 градова и општина на територији Републике Србије.

Овај пројекат започео је бесплатним едуковањем тренера, који су прошли кроз програм стручног оспособљавања на Факултету спорта и физичког васпитања у Београду и стекли звање оператвни тренер фитнеса. Они  спроводе реализацију програма у току 50 недеља, једном у току недеље (по тренеру).

Пројекат на територији града Шапца реализују Тања Пајтић и Милан Вујасин,  у сали   Соколског дома сваког уторка и четвртка, у временском интервалу од 18 до 19 часа.

Позивамо све заинтерсоване кандидате за бесплатну едукацију и стицање звања оперативни тренер фитнеса, уз обавезу да након завршетка едукације спроводе реализацију програма у току 50 недеља, једном у току недеље (по тренеру). да се јаве на телефон Савеза 066/349-974 свакога радног дана од 08 до 15 часова. Рок за пријаву је 30.12.2022.

Број кандидата чије школовање финансира Спортски савез Србије је ограничен. За реализацију пројекта на територији града Шапца потребна су два реализатора.

Едукација траје месец дана, а о терминима кандидати ће бити накнадно обавештени.