Издвајања за спорт на истом нивоу

Одлични резултати шабачких спортиста, јесу главни разлог због којег ће буџет за спорт остати на у висини износа, као и на крају 2017. године. Та цифра износиће 150 милиона динара.

Исечак из информативне емисије “На лицу места” – РТВ “Ас”

Иначе, ova изјава градског већника задуженог за спорт Драгана Николића, дата је 5. јануара, односно дана када је организован пријем у Градској кући за спортисте и спортске организације, који су остварили запажен резултат на крају године која је иза нас – попут ВК “Шабац” (финале Купа Србије) и теквондисте Бојана Стефановића из ТК “Летњиковац Elixir Group” (бронза на јуниорском првенству Европе), или су од стране ОКС-а (Олимпијског комитета Србије) и надлежних националних гранских савеза добили значајна признања:

  • Милено Зорић (КК “Зорка”), најуспешнији спортиста у 2017. години – ОКС
  • Урош Павловић (КК “Зорка), посебно признање за спортског стручњака у 2017. години – ОКС
  • Ана Радовић (ЖРК “Медицинар), најуспешнија рукометашица у 2017. години – РСС
  • Јога Центар Шабац, најуспешнији јога центар у Србији у 2017. години – Јога савез Србије
  • Сања Никшић (СУ “Ника”), “Фитнес личност године” у категорији најбољих инструктора групних програма – Савез за рекреацију и фитнес Србије и часопис Fitness Managment International

Испред Спортског савеза Шабац, пријему су присуствовали председник Веселин Вуковић и генерални секретар Савеза Дејан Поповић.

Прилог РТВ “Шабац”

Подринске: “Шабачки спортисти – понос града”