Ученици “Лазине” школе најбољи у држави!

Милан Станојловић (6-3), Звездан Грујић (7-6) и Бојан Џиновић (6-4) са наставником Сашом Теодоровић

Само један корак напред могли су направити који би им гарантовао остварење бољег резултата у односу на прошлу годину, и у томе су и успели! Ученици ОШ “Лаза К. Лазаревић” постали су екипни прваци државе у стоном тенису! Као што се и на самој слици може видети, млади састав “Лазине” чете чинили су: Милан СтанојловићЗвездан Грујић и Бојан Џиновић, са наставником Сашом Теодоровић као вођом/тренером екипе. Занимљиво је да су до трона и првог места дошли након победе над екипом ОШ “Бранко Радичевић” из Неготина, од којих су поражени у прошлогодишњем финалу.

Што се тиче преосталих резултата основаца са овог Првенства – Звездан Грујић заустављен је у четвртфиналу појединачног дела, Сања Руднички из ОШ “Краљ А. Карађорђевић” такмичење је завршила у групној фази, док су ученице “Лазине” школе (Милица СтевановићМарија Стојаковић и Драгана Алимпић) поражене у другом колу екипног дела за пионирке.

Са јутјуб канала Савеза за школски спорт Србије

Ово Првенство Србије одржано је пре два дана, 22. новембра, у Зрењанину. Средњошколци су своје Првенство играли дан после – 23. новембра, на истом месту. Представили су се у добром светлу, у екипном и појединачном делу такмичења. Куриозитет је да су сви такмичење завршили у осмини финала: ученици и ученице Техничке школе ШабацБојана Еленков (Тех.) и Марко Петровић (Гим.).