Фудбалери пре фудбалерки, први полуфиналисти у рукомету

36 мушких насупрот 12 женских екипа

Четири терена стоје на располагању нашим фудбалерима, а од ове године и фудбалеркама. Сва четири терена користиће се првога дана – субота, а предност ће имати мушкарци услед њиховог великог броја пријављених екипа. Као и претходних година, терени ће носити бројеве од 1 до 4, а распоред мушких екипа по теренима можете погледати на:  Терени за фудбал

Што се тиче женске категорије, оне ће дакле наступити после мушкараца. Почетак њиховог такмичења зависиће од мушког дела, и то пре свега од броја екипа који ће потврдити своје учешће. У сваком случају, предвиђа се да то неће бити пре 15 часова, а накнадно ће бити утврђено да ли ће се играти на 2 или 4 терена.

Злата у обе категорије, браниће МЗ Јевремовац!

Такмичење у рукомету такође почиње у суботу, а обе категорије играће своје мечеве док се не искристалишу полуфинални парови, који ће бити на програму у недељу. Мушки део броји 14, а женски 6 екипа. Тих шест екипа у конкуреницији дама уједно значи да имамо прве полуфиналисте, а да Игре још нису ни почеле. У питању су екипе Петловаче, и представнице домаћина – Летњиковац.

Уколико нисте имали прилику да видите резултате жребања у четири спорта, то можете учинити путем следећих линкова:

Резултати жреба – мушкарци

Резултати жреба – жене