Градско првенство у рукомету за средње школе – 11.04.2017

Први дуел са Првенства, између Медицинске и Пољопривредне

Поглед на резултате такмичења могао би да завара оне који нису присуствовали овом турниру. Други рукометни дан завршен је са доста узбуђења, и жара који је красио све учеснике. Нико није био вољан да напусти терен хале Шабачке гимназије, а да при томе није дао свој максимум. Категорија омладинаца била је прави пример тога, у којој је виђен прави “школски” рукомет.

Елем, победник је могао бити само један, а то је била Економско-трговинска школа. Колективном игром дошли су до зацртаног циља, а преко домаћина такмичења као последње препреке.

Са друге стране, две екипе омладинки узеле су учешће на овом Првенству. Логично је да су управо те школе поделиле финални мегдан, који је након веома узбудљиве завршнице, припао ученицама Медицинске школе “Др Андра Јовановић”. Након првог дела игре резултат је гласио 4:2, а после се он кретао на следећи начин: 6:2, 6:6, 8:6.

У наставку текста можете погледати све резултате и пронаћи албум са наше фејсбук странице. Једино на шта мало морате сачекати, јесу видео записи са такмичења. Они ће, као и сви други, бити објављени на нашем јутјуб налогу – Sportski savez Šabac, а у оквиру наредне плејлисте: Школска такмичења 2016/17

Албум са сликама: Слике са Градског првенства


  • Омладинци

1/4: Медицинска – Пољопривредна 19:11 (10:6)
1/2: Медицинска – Гимназија 13:18 (6:8), Економска – Техничка 24:20 (15:10);
Финале: Гимназија – Економска 10:15 (4:8)

Поново најбољи, ученици Економско-трговинске школе Шабац

  • Омладинке

Финале: Медицинска школа “Др Андра Јовановић” – Стручна хемијска и текстилна школа 8:6 (4:2)

Окружно првенство наредни је изазов за ученице Медицинске школе

Прилог Радио-телевизије “Ас”

Прилог Радио-телевизије “Шабац”